Duurzame ledverlichting

Speciaalzaak Lumi Architectural Lighting heeft een ruim assortiment technische verlichting in Kortrijk. Kom dus zeker eens over de vloer als u binnenkort van plant bent te investeren in het juiste licht voor op kantoor, in uw winkel of in uw tuin. Deze verlichtingsspecialist heeft alle verlichtingen voor inbouw-opbouw voor particulieren, kmo’s, zelfstandigen en grote bedrijven.

Oplossing op maat

De technische verlichting is verkrijgbaar in verschillende toepassingen. Een oplossing op maat is dus zeker mogelijk. Contacteer de verlichtingsexperts van Lumi Architectural Lighting voor meer uitleg over alle toepassingen zoals spotverlichting, railsystemen en tuinverlichting.

Ook in LED-verlichting

Lumi Architectural Lighting heeft alle soorten technische verlichting ook verkrijgbaar als ledverlichting. Dat is energiezuinig, duurzaam, onderhoudsvriendelijk, is schokbestendig en geeft daarboven geen ultraviolette of infrarode straling af. Het is dan ook zeer geschikt voor toepassingen in de voeding- of textielindustrie.

Doe een aankoop online

Bent u al gedecideerd in uw keuze? Dan kunt u zonder problemen uw aankoop doen in de webshop van Lumi Architectural Lighting. Zit u toch nog met vragen? Stel ze gerust aan deze verlichtingsspecialist. U bent uiteraard steeds welkom in de showroom in Kortrijk. Alle technische verlichting staat er mooi uitgestald en de werknemers geven er graag een woordje uitleg bij.

Flexibel

Steeds bereikbaar
dankzij onze flexibiliteit...

contacteer ons snel !

Contacteren