LED-Studio

  • Het is energiezuinig en dus goed voor uw portemonnee. In vergelijking met een gloeilamp verbruikt een LED een stuk minder elektriciteit. Bovendien is het ook duurzaam en onderhoudsvrij.
  • Met een levensduur van soms wel 100.000 branduren (50 jaar lang indien men ze 6 uur per dag gebruikt) dient LED-verlichting niet zo snel vervangen te worden. Daarom is het handig op plaatsen die moeilijk bereikbaar zijn, zoals bepaalde tuinverlichting.
  • De LED's zijn ook slagvast en zeer schokbestendig, en goed bestand tegen koude en trillingen. De gebruikte halfgeleider zit 'verpakt' in een omhulsel van opoxyhars, dat waterbestendig is.
  • LED-verlichting geeft niet veel warmte af, waardoor het zeer kindvriendelijk is.
  • Tot slot geeft het ook geen ultraviolette of infrarode straling af, waardoor het geschikt is voor toepassingen in voeding of textiel of om delicate voorwerpen te verlichten in musea.

Waarom kiezen voor LED-verlichting

In onze LED-studio in Kortrijk vertellen we u graag waarom het zo interessant is om te kiezen voor LED-verlichting. Niet alleen het zeer laag energieverbruik en het hoge rendement zijn een troef, maar ook het feit dat het perfect gebruikt kan worden als signalisatie, sfeerverlichting (met of zonder kleurenspel) en tuinverlichting, waar het ook nog eens inbrekers afschrikt.

Wenst u graag meer informatie

Kom dan eens langs in onze showroom of neem contact op via de contactpagina. Wij helpen u graag verder.


Back to Top